Saturday, 5 January 2013

Pureen Baby Wipes - Paraben Free

Assalammualaikum,

Sumber : Pureen fb


Menyesal beli tak tengok betul², sekarang ni Pureen Baby Wipes pun dah Paraben Free, dah la beli pack paling besaq nasib baik beli twin pack je. Menyesal sebab ada yang lebih baik!

Walaupun RM9 tetap duit..mesti nak yang paling baik untuk baby..hiks ^^

Oii rasa nak jual..hahaha over pulak


p/s : Beli color hijau, langsung tak tau apa fungsi color itu ini..lol teruk punya mummy @_@



12 comments:

  1. hehe jap tak paham..
    menyesal beli sbb paraben free ke atau sebab apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. menyesal beli pack yg lama, pack baru ada paraben free...hehe

      Delete
  2. yang pack warwna biru xsilap paraben free...tp wani ble kaler pink xde pulak tulis...aishhh...xcek awai2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua pack pun dh paraben free skrg ni wani, yg tak ada tu semua pack lama..cam suria beli pack lama laaa...hehe

      Delete
  3. suria beli yg mane satu? ada yg x tulis paraben free ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. suria beli yg x tulis paraben free..xtau pulak skrg dh ada yg paraben free..

      Delete
  4. zimie beli yang pack oren nih hehe.sbb husben ckp kakak dia guna warna oren ni.so follow aje.takpe yang hijau tu suria boleh let go dekat sape2 kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua color pun ada paraben free dh zimie, cuma suria beli pack yg lama so xde paraben free..nasib baik twin pack jer

      Delete
  5. singgah sini n ikot kamu sentiasa :)

    ReplyDelete
  6. ryn pakai kaler hijau utk delisha..:)

    ReplyDelete
  7. PUREEN Baby Wipes are created with soft, thick and moisturised cotton material … read complete at:
    http://kidbuxblog.com/the-pureen-baby-wipes/

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)