Friday, 4 January 2013

Sterilizer & Warmer

Assalammualaikum,


Autumz : RM 175.00 (Promo Price) -  http://www.littlewhiz.com


Little Bean - RM 175.00 (Promo Prize) - Bebe Totz


Little Bean (Home & Car Warmer) - RM 79.90 (Promo Prize) - Bebe Totz


Suka autumz lebih..hehe sebab boleh muat botol Tommee Tippiee, daripada apa yang aku baca la. Little Bean pun suka..haha jenuh! tapi ada yang review tak muat botol Tommee Tippiee..emm..

Autumz tu paling murah aku pernah nampak untuk promo prize, Little Bean tu dekat expo CMC Taman Connaught last month hampeh mahal RM 200++. dekat Bebe Totz lebih murah. Tapi kalau dekat expo lain maybe lebih murah.

Sterilizer tak berapa penting untuk aku (untuk masa sekarang, hiks) tapi warmer aku rasa perlu. Untuk BS nanti.

Kenapalah combo tu untuk warmer tak sekali dengan Home & Car punya..kan senang kerja. Tak kan nak angkut combo sterilizer & warmer (home) pastu angkut pulak warmer homer & car. rugi! pembaziran!

Pilih lah engan bijak ^^



8 comments:

  1. kalau macam kite2 ni yg jenis bekerja, sterilizer n warmer penting hokeh. ni pun experience dari kawan2 zimie hehe.senang BS atau nursery nak handle ebm.

    go for sterilizer n warmer TT jela (eh takde dlm list pun hihi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laaaaaa..mintak² sgt ada rezeki susu nanti..wuwuuu..

      TT nk tggu expo, klu online susah nk dpt yg betul² murah..

      Delete
  2. http://aceofhzz.blogspot.com/2012/12/sebab-sebab-penting-nya-warmer-dan.html

    penting

    ReplyDelete
    Replies
    1. syima..link tu cam x penuh..hikhik
      i x tau nape masuk blog u memang komen ke ape benda link semua x bleh click..

      Delete
    2. haa? alamak... tak tau plaks...ke kena bukak guna firefox jugak?

      Delete
    3. ntah laa i pn guna firefox jugak,
      tp xpe la asal bleh baca cuma nk carik previous post yg susah..hiks

      Delete
  3. bestnya tgk kwn2 prepare utk incoming baby..hihi..smoga dipermudahkan segala urusan..doakan ros jugak yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...
      insya'Allah nanti turn ros pulak.. ^^

      Delete

Hello cantik's.. ;)