Wednesday, 6 March 2013

32 Weeks

Assalammualaikum,

Sekarang dah 32 weeks..3rd Trimester.
Banyak symptom 1st Trimester kembali, letih penat tak terungkap..

Maybe aku seorang yang kurus sebab tu bila perut dah besar rasa terhoyong hayang, hiks
Tapi mak aku cakap perut dah sangat besar, dia selalu cakap doktor salah kira..haha



Tetiba tengok gambar rasa besar sangat perut..huhu


Berat sebelum preggy 42kg, terkini 54kg.. ok kot, walaupun aku rasa cam gemuk, huhu~~ gemok lah untuk aku yang tak pernah cecah 45kg.lol

Gender belum tahu, surprise betul.. -.-"

Sampai saat ini, aku tak ada maternity wear. Semua yang aku pakai ni baju yang zaman belum preggy..huhu

Eh, ada 2 helai tu pun macam T-Shirt ja beli kat Jusco..

Ok, bai..

p/s : Muka tak boleh upload..comot sejak preggy..hihi



16 comments:

  1. Sonok tgk perut org.
    Ika dh 28weeks kecik jek, org asek tegur perut kecik perut kecik.
    Emo jek. Hehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe ika..
      asalkan baby sihat, ikut growth dia ok la tu.. ^^

      Delete
  2. heee omeinya.rindu nk pewot besarrr.heee,tunggu lah 4 5 tahun ag.hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh perut tajam!
      lambatnye lagi rara, cpt² la bg princess adik..hiks ^^

      Delete
  3. comelnya perottt..heeee..cute..tp haah mmg besaq perot..tp xkesahla asalkan baby sihat n mak dia pn sht..kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah besaq kan?
      cam xkena dgn tuan, huhu
      amin.. ^^

      Delete
  4. Replies
    1. hikhik besarkan..
      tp bile tgk growth dia ok plak doc.ckp..hiks

      Delete
  5. Sep!! Mila pn spnjg preggy xpnh pkai maternity wear..pkai bju y ada je..jimt2..hehe
    Prut suria mmg bsr, mila preggy 40w pun xleh sbsr ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih muat mila, lgpun fikir klu beli pun nanti pakai time preggy je pulak kan..
      maternity wear dh lah mahal..huhu -.-"

      besarkannn..dh start takut ni...hehe

      Delete
  6. mak buyungggg besaq nye peruttt
    miu miu
    xpe as long baby sehat dan membesar dgn jayanya ye dakk?
    maybe sebab suria kecik tu nmpk perut besarrr

    ite pun xpnh beli lg maternity wear
    tp skrg byk tak muat dah acaneeee
    dh la mahal kalau nk beli
    huh geram ai

    ReplyDelete
    Replies
    1. suria beli blouse biasa je huda,
      tp beli size besaq sikit la klu dlu s tukar ke m..
      gituuu penjimatan berganda, nanti pas deliver bleh pakai semula..
      wakakaka

      Delete
  7. takpe, perut kecik ke besar yang penting baby sihat.. :)

    ReplyDelete
  8. ala comelnya. okla tu gemuk sikit kurus sgt tak elok kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kategori kurus la u..hihi
      baru naik 10kg je.. ^^

      Delete

Hello cantik's.. ;)