Thursday, 7 March 2013

Mengidam

Assalammualaikum,

Mengidam..so far tak banyak sangat aku mengidam.
Kira masih tahap yang ok laa..tak pernah lagi lah kalau tak dapat sesuatu sampai menangis²..huhu

Mengidam aku style comel..wakaka
Kalau dah 2-3 hari tak dapat, pastu aku lupa laa..itu pun mesti aku set sendiri dalam kepala otak maybe benda tu dah tak ada zaman sekarang..haha

Pelik sikit cara mengidam aku ni, jenis suka makanan yang dari zaman childhood.. -.-"
Macam cake Hiro, gula² udang..so far 2-2 tu dah dapat dah..hiks

Yang paling latest benda ni............


entah apa kena tak boleh rotate -.-"

Dulu kan dekat kampung senang ja dapat, rasanya dulu harga baru berapa sen, tapi yang hb beli ni dekat Downtown Cheras RM2.00/botol. Beli 3 botol terus.

Rasanya tahun lepas aku beli dalam RM1.20 ja..ke sebab hb tapau dia kira botol sekali..lol

Minggu lepas baru dapat, huhu ni tinggal sebotol ni ja la..tu pun kalau nak minum kena tunggu hb balik kerja dulu sebab aku tak reti kopek penutup tu..pffffftt


p/s : Sekarang ni hari² kena minum air kelapa, rasa nyaman...


8 comments:

  1. mana nak dapat air ni? bila tengok gambar nih tiba-tiba mengidam plak.. :)

    ReplyDelete
  2. haha mmg btul mengidam u ni mengidam comel. semoga apa u idam dpt tau amin :)

    ReplyDelete
  3. sedap air ni. kalau pegi downtown cheras mesti i beli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapkan..
      rasa gas pun sikit je..hihi

      Delete
  4. mahal jugak kan suria...comey3 je ngidam nye tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far alhamdulillah..
      camni je mengidamnye..hehe

      Delete

Hello cantik's.. ;)