Tuesday, 24 December 2013

Orang Yang Belum Kahwin Dan Anak Konon Lebih Pandai Serba Tahu

Assalammualaikum..

Panjang tajuk..ni kes geram.

Geram.

Konon serba serbi tahu, apa yang kita buat pada anak sendiri ni salah. Tak betul, patutnya macam ni. Tak boleh macam tu..grrrr

Setiap anak lain pe'el nya. Bukan sama. Dah mak bapak pun lain.

Lain lah kalau kita abaikan anak, biarkan dia sendirian tanpa pengawasan.

Bosan oii dengan otak manusia yang bermasalah gini. Semua benda pun rasa dia ja yang betul even belum ada anak.

Mummy yang anak satu ni pun masih belajar macam mana nak handle anak sendiri, belajar. .belajar.. membaca.. membaca.. tambah pengetahuan. Semua nak yang terbaik untuk anak sendiri.








4 comments:

  1. sabar ye suria..manusia,mcm tu lah..dulu org x pregnant lagi sibuk tny berkali2..bila dah ada anak ni benda lain pulakkk..haihhh..sabar2 :)

    ReplyDelete
  2. biasalah tu.. orang macam tu mmg susah.. macam die hebat sangat.. kadang-kadang cakap je lebih, cuba dia kat tempat kita.. eh, mau melatah jugak rasanya kan? dia ingat semua manusia ni same and spesen je jalan cerita.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. manusia ni byk ragamnya..sabarlah dear..jemput follow blog saya

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)