Friday, 23 January 2015

Apa Hal Mydeal?

Assalammualaikum,

Aku gerammmmm gila dengan Mydeal ni. know what Mydeal dah buat new branding ke Ensogo. Kalau search Mydeal pun tak jumpa dah, Ensogo yang keluar.

Geram bukan sebab apa, tapi sebab barang order dari bulan 11 tahun lepas tak sampai²! Dah tu menipu 1 hal. Biadap sungguh la. Barang bulan 12 pun tak sampai jugak lagi.

Email dah berpuluh²..1 je reply itu pun bagi ref.no je. Call pun dah berpuluh kali, operator busy katanyaa... aku geram ni!

Kecelakaan apakah ini Mydeal / ensogo??

8 comments:

  1. keep calling dear.. kwn sy pernah kena mcm ni.. tiap jam call, last² diorg give up n bg balik duit.. tu pun amik ms lama.. jnji kite ada reff..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu mydeal call ok je skrg dah tukar ke ensogoo call tiap² hari pun busy..tu yg geram tu

      Delete
  2. ye ke.. mahal x barang tu., ptt dpt email ensogo tu..xpenah lak subscribe..hahaaha..padanlaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde lah mahal tqah tp sebab duit kite kan..geram laa main tipu² gini.
      before ni beli ok jer..xyah subscribe la menyakitkan hati je hehee

      Delete
  3. ish dlu rsnya xpenah plak ada masalah mcm ni. dlu slalu gak beli ms sebelum kawen. hehehh. suria beli brg apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. suria pun dah pernah beli sebelum ni tp elok je within 1 week barang sampai, ni dah almost 3bulan xdak cerita.. suria tolong kwn beli skiphop beg utk baby tu, pastu akak suria guna akaun suria beli blazer sampai skrg pun xsampai email byk kali bru dia reply pasal blezer tu, katanya dlm masa 3minggu lg..bodoh betul

      Delete
  4. Sy pun order beg kat ensogo ni...bulan 1 2015 ari tu..skeg da masuk bln 2 dah...masih menunggu ni..

    ReplyDelete
  5. Hmmm takot lah nk beli online lagi

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)