Friday, 16 November 2012

Kenapa Mesti Ayam?

As Salam,


___________________________________________________________________________________________________________

Mood : Teringin Kenny Roges Roasters

Kenapa lah kalau Kenny Roges ja mesti ayam! kenapa tak ikan? lembu? itik? unta?


haa...sedapnyaaa! tapi memandangkan iyanya ayam tambahan pulak dagingnya bahagian drumstick terus rasa tak selera oiii tapi teringin. keji!


KFC pun..kenapa mesti ayam? hahaaa soalan bodoh oii dah nama pun kentucky fried chicken..cisss² bedebah!

Makanan berunsurkan ayam dah aku banned sejak beberapa bulan lepas, even tomyam campur yang ada ayam sikit ciput.. sekarang, order makan "mee goreng tak ayam ye" ... keow teow ladna tak nak ayam ye" nasib baik belum lagi "nasi ayam tak nak ayam ye" mau kena pangggg saploh kali hahaha! entah apa pe'el nya entah..

10 comments:

  1. nando's la haha. nyumnyum tghari ni terliur plak tgk kfc tu >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn nando's pn ayam gak ke..? kihkih ^^

      Delete
  2. same wif me!! mila since preggy ayam langsung xleh mkn..tgk jek dah kembang ase pipi nih..kfc toksah ckp la dh brbulan xmkn..mkn pun wedges jek..tp seb baik boleh mkn daging dn ikan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. la samaaa...hehe
      kannn tgk je pn dh kembang tekak..bau pun x boleh ni..haru la..

      Delete
  3. awal2 pregy mmg da tolak abes-abesan kfc tuh..x tingin langsung...bese la tu kan...tekak masing2...kalau time2 ni sume nye pelik2 kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suria awal preggy bleh pulak tp start 2m langsung xleh pandang or bau..keekeke :D

      Delete
  4. alorrr ciannye ibu mengandung ni...hehe

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)