Tuesday, 31 January 2012

Pilihan Hand Bouquet

As salam,
Entry peram.. :P




Brooch Fabric HB - RM 200.00


Felt HB - RM 150

Actually nak tau samada price ni affordable or tak...? al maklum lah tak pernah beli, kan kahwin pun belum.. hek3

Kalau boleh nak HB yang permanent, memang lah fresh flowers tu cun tapi akan layu juga akhirnya.. so, aku pilih HB jenis2 camni


Fabric HB

Tapi kalau yang cam atas ni, aku lebih suka hasil tangan Intan Norazam, lebih suci.. muahahaha gila lah kan ayat.

Picture : http://www.facebook.com/ribbons.craft




p/s : Asal² HB ni aku tengok entri kikin, terus aku pun mintak quotation, muahahaha tq kikin syg :D


Monday, 30 January 2012

Subhanaallah..Alhamdulillah..

Syukur rasa dilindungi dari segala bencana serta kemalangan.. ke hadratmu ku pohon, sejengkal jarak memisahkan kemalangan yang membabitkan diri ini..

Amin...


p/s : Gigil sampai sekarang..

Sunday, 29 January 2012

Saya Adalah Follower Senyap²

As salam..

Happy weekend darl.. harini tak tau nak buat apa.. melanggok depan tv layan AXN.. tu je lah weekend aku, eh lupa sambil² gunting paper bag untuk door gift.. owh 900pcs to go.. pengsan!

Eh, ke laut...
_____________________________________________________________________________

Kite nak bagitau yang kite suka follow blog orang secara senyap².. wahahahaha ayat gedik

Bukan kata jarang perbuatan aku tu tapi semestinya! aku baca then aku follow.. lagi best aku boleh khatam satu blog tu dalam satu hari, huuuu cer bayangkan this week masuk opis dengan takde orang, haruslah aku khatam blog orang.. muahahahah

Ada jugak follower aku camtu kan..? hahahaha perasan cam pemes! memang aku selalu nampak ada follower tu follow tapi tak tinggalkan jejak, eh cam aku..heheee yang mana aku boleh click direct masuk blog dia insya'allah aku follow balik... huuuuu

Halalkan jugak woooh blog yang aku follow tu coz aku direct masuk dalam bloglist tanpa pengetahuan kome²...heeeeee..

Till then,

p/s : Permasaalahan! gagal mencari pemegang Hand Bouquet :(

Hujan Lebat Di Bumi Jalan TAR

As salam,

Eh, macam mimpi pulak up entry malam2..huuuu

Kite nak bagitau yang barang hantaran 100% dah settle, yippie!! hahahahaa mereng ayat gedik tak henggat..

Penat woooh, 4-5 kali masuk KL tapi tak jugak settle.. tapi harini Alhamdulillah settle jugak, heeeeeeee

Lagi suka sebab dapat kasut baru setelah setahun pakai sandal wedges merah,sandal aku memang semua jenis wedges kalau beli heel memang simpan sampai kulat..

Tetiba baru perasan yang aku hanya akan shopping sandal apabila tibanya CNY, kahkahkah



Buy 1 free 1.. sila jangan percaya! biru flat tu aku yang bayar yang putih tunang belanje, eh sukaaaa la dah free tapi bersyarat pakai time sanding..hek3 2-2 ini citarasa tunang, hebat kan daku menurut perintah den sosah yooo apo pon!

______________________________________________________________________________

Eh, sebenarnya nak cerita pasal hujan lebat di KL bukan Jalan TAR je tau.... wuuuuuu! sungguh lebat, then  tadi aku cam terperasaan salah seorang blogger b2b 2012 tapi tak ingat lak nama siapa.. ingat2 perasan camtu jer.. hiks

k, bai..

p/s : Akak aku suruh tambah reben kat tali kasut tu, ntah apa rupe eh..cis, cis! :P
p/ss : Memang ternyata aku tak berseni untuk ambil gambar, heeeeeeeeee

Thursday, 26 January 2012

DIY : Fabric Flowers

As salam,
Tetiba rajin update..huhuu

Ahad lepas g Nilai 3 dengan tunang memang niat nak carik satin untuk alas bakul hantaran, dah dapat beli 4 meter RM10 hasil tawar menawar tunang, harapkan aku memang fail.

Dah balik rumah akak aku cakap tak cantik guna kain.. huaaaa.. mentang la dia yang akan melaksanakan bakul2 hantaran, tak koso den doh terpakso lah redho lagi sekali..

Terus gunting nak buat poodle flower, main hentam2 aku guna tutorial Intan, ni tutorial yang lain tapi rasanya yang Intan lagi senang... :D dah buat banyak baru terfikir tak tau nak buat untuk apa.. muahahahhaaa..haih


Gunting kain tanpa ukuran, taram saja.. yang kelakarnya aku search je semua b2b guna chiffon aku sorang je guna satin, hehehehehe..

 Malam ni sambung buat lagi, habiskan 1 meter kain..huhu lepas tu nak try wrap Yassin kot2 ok ke kan, idak ler membazir kain tu...


k, bai

Wednesday, 25 January 2012

Kepayahan Mencari Tailor Untuk Nikah Attire

As salam,
Selamat bercuti lagi hari ni, esok start masuk opis.. sob...sob...sob
# suka sebenarnya sebab nak print gambar kena la masuk opis, ekekeke

Esok kerja half day saja boss cakap, lepas collect Ang Pau & main mercun pang pung pang pung dah boleh balik.. owh saya suka, terus buat appointment dengan Tailor, eh.. acik ni memang dah selalu buat baju aku best pakai cuma satu jer selalu larik deadline aku... huaaaaaaaaaa.. :(

Tapi insya'allah tadi dah bagitau ni baju penting, hikhik :P

Ok, terus ke bab lain..

______________________________________________________________________________

Seperti yang aku war2kan, aku guna cotton lace yang akak aku tolong belikan dekat Bandung. Niat beli lace ni sebab nanti lepas kahwin aku masih nak pakai baju nih, kalau lace yang bridal tu lip lap lip lap aku segan nak pakai semula.. so, pilih cotton lace mula2 menyesal jugak sebab rasa mahal huhu.. tak apa tabahkan hati sebab tak lari bajet :D

Prob. mula timbul untuk cari lining lace ni. aku dah set dalam kepala nak guna chiffon sebab sejuk kan tapi bila aku match kan tak naik seri lace tuuuuuu dan terlampau jarang.....stress!!


Ini aku bandingkan, yang belang2 tu cadar aku..second chiffon & top lace.. jarang gilaaaa ini mengundang pelempang tahap saploh dari tunang kang..hahahahha. yang bawah tu aku buat 3 lipatan kurang jarang sikit tapi masih boleh nampak kejarangannya itu..hoh tapi aku tetap suka chiffon untuk lining lace ni :P


Ini pulak satin crepe, sedang2 elok sebab satin shining + lace yang malap..huhu. keputusannya aku guna satin crepe as lining termasuk skirt.. sekali harung 4 meter. ingat nak jadikan satin tu dress terus kira sarung jee baju lace ni nanti tapi masih blurr untuk harini...huhu # padahal esok dah nak hantar tailor :P



Pilih yang paling kembang, nanti untuk baju kain lace tu nak kuncup atas lutut..huhu aku tak tau sebenarnya nak panggil kain apa. Actually semua ni bukan angan2 aku yang sebenar untuk nikah attire.. everything dah jadi carca marba... den redha yo lahhh asalkan den nampk comel nanti, wakakaka :P


3 Jenis kain yang berbeza, satin, chiffon dan lace.. chiffon tu actually nak buat veil.. aku rasa tertipu, kat dalam kedai nampak off white bila dah balik rumah jadi color cream nak kepam, eh tak tau lah ada ke tak nama color ni.. ingat nak carik lain, nasib baik semeter RM 7.50 less lagi 20% huhu..

Doakan semua baik2 belaka..

Till then,


p/s : Tajuk entry macam tak kena, actually aku masih lagi tercarik2 tailor area Cheras & Nilai dan sewaktu dengannya..

Carpet RM20.00

As Salam,

Dah start kerja..? ohh saya masih bercuti..tapi esok dah start, bencik

Meh nak story..

Last week kan aku g Mydin grab Carpet RM20.00 hehehee murahkannn.. i like yang murah, sekarang nih perlu berbajet.. tak larat dah nak simpan receipt :P


Size ini yang harganya RM20.00.. huhu dah murah jangan nak expect lebih ok..


Tapi material cam gini saja yeee, bukan yang shaggy bagai.. kalau shaggy harga RM20.00 aku beli sepuluh pastu meniaga.. huahuahauau :P

Ok la kan, aku beli pn tak tau mana nak letak.. cam yang akak aku dia letak dalam bilik alas untuk sembahyang, idak ler sakit dahi masa sujud tu.. sejadah saja tak cukup tebal..



Ini muat2 dekat hall.. ni pun akak aku punya, biasaaaa.. dia kan tamak harus beli lebih daripada aku.. aku beli satu je.. hikhik tapi color lain :P

Tu je untuk harini, nak sambung buat fabric flowers. :)


p/s : Rasanya lepas kahwin baru aku guna carpet nih, sebab nak jugak beli shaggy.. huhuhu ;P

Tuesday, 24 January 2012

Alhamdulillah.. Settle 80% :)

As salam,

Ada blog rupanya aku nih, muahahahahaa.. :P

Busy ok since before CNY, tetiba boss bagi arahan call clients mintak payment habis-habisan, malu nok tebal muka ni call kutip hutang walaupun tak bersua muka.. hehehehe

Ok, berbalik..

Ahad lepas ambil kesempatan untuk carik kain nikah, lace dah ada cari lining pulak..ish stress! tempat yang dituju ialah KAMDAR Kajang, dah jumpa color yang ngam tapi tak cukup meter pulak.. SA tu cakap g KAMDAR Midvalley selain Jalan TAR.. ok like.. sambil menyelam minum air coz aku memang nak masuk MNG, hikhik

Sampai je terus cari KAMDAR, alhamdullillah ada color yang sama.. tapi lagi murah dari yang KAMDAR Kajang, dah tu ada discount 20%.. huhu saya sukeee KAMDAR..!!  penat dah beli satin, chiffon utk veil semua zasssss masuk JUSCO, ini akak aku punya hal cari barang rumah dia..dah membeli tangan penuh hantar barang masuk bonet dulu then cont. Sempat masuk MNG je untuk grab beg idaman hati, hahaha coz banyak kedai dah start tutup dah pukul 3.. hampa lagi, kasut belum settle.. terus balik singgah JUSCO Cheras Selatan makan2 cari perfumed tapi tak beli..huhu balik2 check all the receipt, damn!! bukan separuh hasil keluaran ATM tadi aku guna tapi 80%..


Ini lah hasil 80% ituuu.. huhu tapi ini pun belum campur sekali barangan minggu yang sebelum ni, pastu barang yang aku beli kat Nilai 3 & Mydin pagi tadi..

See, duit laju macam air terjun mencurah2...

Tapi alhamdulillah.. bila tengok hasilnya almost 80% barang2 yang dah settle.. heeeeeee best!

Harini mengigihkan diri, buat fabric flower setelah paper wheel berhenti seketika..huhu

Till then,


p/s : Dekat Hinode Shop tu dapat beli frame RM5/pc size 12R.. murah2 aku rembat 3pcs :D

Wednesday, 18 January 2012

Yassin Cover...?

As Salam..
Hai sayang's

(Entry perap, ngeh³)

Last week dah g Mydin Putrajaya, niat sebenar nak g beli sejadah untuk hantaran ini gara² terlupa beli time hunting Baju melayu tunang dekat Jalan TAR, (tak ingat minggu bila) untuk pergi semula Jalan TAR semata-mata nak beli sejadah jangan lah mimpi, jauh rasa eh.. hohoo


Panjang pulak intro..ok!


kecik molek je Surah Yassin ni, ada terjemahan sekali :)


Alang² masuk Mydin, carik lah Surah Yassin sekali.. niat memang nak letak dalam VIP Door Gift tapi secara sorok² coz mak tak kasi letak lain² gift, kalau nak letak semua goodie bags kena ada.. uwaaaaaa.. bajet mak bajet.. :P


Beli 10 bundle, 1 bundle ada 10 naskah. Lepas dah sampai rumah mak call bagitau "untuk Majlis Tahlil lepas Nikah tu nak Surah Yassin ye adik.." dengan beriya "baik laaa makkkkkkkk..."

Lepas Chinese New Year baru nak g Mydin Nilai hunting Surah Yassin lagi untuk tambahan..


Sekarang ni nak story Surah Yassin aku tu biasa² saja, beli 1 bundle RM 6.00 korang divide lah, huhu.. so, aku ingat nak 'mengaver' Surah Yassin tu tapi masih confuse samada nak guna kain or kertas pembalut hadiah je....??????????????


k, bai
Till then..

p/s : Best pulak guna Italic style...ngeh³

"Boss, Saya Nak Cuti Kahwin.."

As Salam
Morning sayang's..

Berkobar² pagi ni masuk opis, coz nak planning cuti untuk setahun.. muahahahaha

Dah jadi kebiasaan, boss aku nak tau staff dia punya planning setiap tahun.. sila 'plan' kan Annual Leave anda.. hik³..  ni kes lambakan Annual Leave yang dorang ni tak guna, selalu EL je dah tu tak bagi apa² proof memang terus UL.. so, annual leave berlambak..

Ok, melalut skit..

Pelik lah opismate aku ni, aku bagitau nak cuti kahwin at least seminggu pun dorang "wahh.. why so longgg...?" woii korak mu, seminggu mana celah lamanyaaa.. orang lain paling busuk pun 2 minggu..

Boss aku ni ada pe'el yang aneh, cuti raya aku pun setiap tahun kalau letak 1 minggu mesti dia cut.. jadi lah 4 hari camtu, sejak aku dah tau pe'el aneh tu terus aku tukar plan.. kalau nak 1 minggu sila apply 2 minggu, ngeh²

So, untuk cuti² kahwin aku plan nak letak 3 minggu.. muahahahhaa mesti dia cut kan.. tapi tak tau lah berapa hari yang dibenarkan.. entah² dia bagi cuti terus.. kahkahkah padan muka :P

Ok, siap sedia carik kelendar.. huhu

 My Boss yang berkemeja ituuuu, ini gambar lama 2009 muka aku kena blurr time ni belum insaf, hek²


k, bai..
Till then.. ^________^

p/s : Baiknya mood harini.. :)

Tuesday, 17 January 2012

Wedding Theme Dah Confirmed!!

Hai sayang's..

Harini bersemangat setelah beberap hari down, huhu meneruskan lagi aktiviti kerja opis yang suck! oowh sakit jiwaaa, abaikan.. :P

Theme untuk Solemnization & Reception telah pun aku sahkan, kahkahka bunyi cam sah boleh kahwin :D

 Solemnization

Pilihan tunang, nak kuning beradat katanyaaaa.. layan je lah. Baju melayu dah siap, carik shocking yellow non-ado.. lebih² kurang pun jadi laaaah..

Off White - Attire only ;)

Ini memang pilihan aku, tunang setuju atau tak aku tetap NAK, haaaaa.. besarkan nak tu :D memang impian aku sejak zaman kendos, nanti kahwin nak White.. hehe

Cuma sekarang ni nak memilih color untuk pelamin, WP cakap kalau pelamin pun white entah mana satu bride/groom mana satu bunga/panel.. ekekkeek

Firstly terbayang..

Pink & Purle pastel

Then rasa dah ramai sangat yang pilih color ni tapi suka sangat perasaan sweet² tu ada (ayat apakah..?). ok.. hold dulu

Peach + Pink + Yellow + Cream

Oh, saya jatuh hati.. at least after Solemnization tu boleh posing kejap atas pelamin ni coz baju nikah dah yellow kan, idok ler lari jauh sangat color tu... uewwwwwww!!

Untuk bertandang aku ok² saja.. :D

k, bai...
Till then :)




Sunday, 15 January 2012

Selaju-laju Airmata Mengalir

Susah rupanya kerja kahwin ni..

Sekarang ni over touching, pantang orang cakap yang kurang sedap aku dengar air mata laju je mengalir.. tapi depan orang aku masih boleh control, laju-laju jugak lari masuk bilik sembam muka atas bantal meraunggggg laaaaaaaaaaaa...huhu

This week saja rasanya selang satu hari, aku bangun pagi g kerja mata bengkak.. tak tau nak buat macam mana, dalam hati asyik cakap tak nak fikir tapi.................. entah lah

Tidur pun terganggu, kalau dulu pukul 10-11 mlm aku dah boleh bergolek2 atas katil untuk membuta tapi sekarang bergolek2 boleh cuma untuk membuta, mata tak berminat..

Tempat mengadu domba ialah mak..hehe sikit2 mak, itu ini mak... saja tak nak ganggu tunang ku ituuuu, daku tau dirimu pun stress, huhu tapi saja cover tak kite tau la tuuuu.. :D

Yang sebenarnya aku memang  cembeng, sikit2 terasa.. sikit2 tersentuh.. walaupun luar nampak keras tapi hati senipis kulit bawang. Orang terdekat aku lah yang paling aku mudah aku tersentuh, family & tunang.. kalau kawan2, aku ok je sebab aku boleh melawan balik, hehehe lagipun bukan kategori derhakan kan... huk3

k, bai..

p/s   : Tiada ayat akhir, tetiba blurr..
p/ss : Entry ini berkenan perkara yang aku touching kejap tadi...hihi :P

Saturday, 14 January 2012

OP & Lain² - Done

Morning!
Malas nak update ni, mood swings sentiasa... huhu

Ok, semalam alhamdulillah OP consider DONE yang lain² tu tipu..  muahahahahaha :P

Apabila terlalu banyak choice di depan mata, aku langsung tak dapat buat pilihan.. BLURRR!

Dengan pertolongan akak aku, hihi merajuk² sikit baru la dapat settle...

FYI, OP ni berbaloi untuk aku upgrade sesuatu andai aku ada budget yang lebih nanti.. Ada jugak yang lagi murah daripada OP pilihan aku ni tapi aku lebih suka hasil kerja OP ni..  
kids dia yang sangat lah comel #Pengaruh blog wife my OP :P

Booking fee pun dah buat, semalam jugak.. LEGA!!

OP tersebut, ada dikalangan OP list dekat side bar, keh³

Bai Lokhman, tiada rezeki for u .. :P

______________________________________________________________________________

Esok g Jalan TAR, carik lining baju nikah, butang baju melayu, keronsang, sejadah hantaran, kain untuk family..

Harap dipermudahkan lagi, tenang tidur malamku... huhu

Amin...

p/s : Semakin dekat tarikh tersebut, semakin laju duit mengalir macam air terjun...

Tuesday, 10 January 2012

Tak Payah Jadi Vendor Kalau Asyik Nak Marah Customer

Kesian vendor ni, macam laku sangat je hasil kerja dia sampai nak touching² then macam nak mengamuk like a lion sleep tonight.

Dulu mula² nak naik rasa semua customer dia layan ok (termasuk aku) tapi sejak² dah famous amos ni dah nampak ura² kekwat tu. Walaupun aku ni ex-customer dia tapi dia masih dalam friendlist fb aku coz aku suka tengok hasil kerja dia yang semakin cun.. tapi tu la manusia.

Untuk pengetahuan, customer memang tak reti bahasa ok..like me :D selagi tak puas hati, selagi ada yang tak kena customer always tanya itu ini, ye la untuk hari bahagia dia kan mesti lah nak follow up bagai.. dan vendor wajib answer, betul...? huhu

Tak semua manusia kat fb tu akan scroll down untuk tengok old post (aku la tu).

Customer memang banyak pe'el. Sebab itu lah dinamakan customer.. harus dilayan, hek³

Entry cam berat sebelah, huhu
Maaf kepada vendor yang lain, yang baik².. heeee :D

Sekian, bai :P

p/s : Tadi terpandang kat fb ada sorang customer tu cam angin dengan vendor ni, hihi.. zzzZzz

Monday, 9 January 2012

Tengok Orang Nak Kahwin Macam Mudah

Soalan    : Kenapa orang lain nak kahwin nampak mudah..?
Jawapan : Orang lain buat persediaan 6 bulan dan ke atas, aku buat persediaan 3
               bulan dan ke bawah

Soalan    : Kenapa tak buat daripada awal..?
Jawapan : Rasa terlalu awal, excited nak kahwin belum sampai.. kah³


S.T.R.E.S.S



Sunday, 8 January 2012

Henna

As Salam,
Hai semua, mari dekat..mari dekat... (gaya sheila rosli tengah masak telur dadar + mayonis, kah³)

Macam ter-rajin pulak update, hek³

Dah berbulan² berfikir pasal henna, aku tak sure henna tu yang dipanggil inai @ pun henna tu yang lukis² kat tangan tu, hahaha jakun sungguh :P

Hai lah syg, aku memang langsung tiada nafsu untuk berhenna berlukis² tu.. tapi tengok orang pakai rasa cantik, nak pakai kat tangan sendiri rasa geli.. gile loser

Aku lebih suka yang zaman dulu², pakai kat jari jer...hik³

 Tangan

 Kaki

Rasanya inai memang aku kena jugak pakai, kang bising mak aku kang satu lorong dengar..huhu~~ ada orang cakap kalau tak pakai inai tak lengkap untuk Raja Sehari, bagi aku setelah akad itu yang dh melengkapkan aku, cewaaaahh poyo wakakakaka

 Tangan

Ini yang lukis² paling simple aku search, ada la sikit jatuh cinta :D


Kaki

Ini untuk kaki, lepas dah buat ni bride tak perlu pakai kasut lagi dah.. hahahahah :D
(kalau aku buat ni rasa tak boleh pijak tanah)

Ini memang gila.. serius aku rasa nak pitam, kang makan guna sudu kalau aku buat :P

Pendapat orang berlainan, aku suka tengok orang buat henna design cantik² tapi aku tak ada nafsu untuk buat kat tangan sendiri, padahal dulu zaman kendos beriya² main lukis² guna magic pen, wakakakakka :P
 
k, bai

p/s : Nasib baik tunang pun tak suka.. uewwwww!! sehati sejiwa pulak, ngeh3..


Saturday, 7 January 2012

Senarai OP

As Salam,
Morning darl...

Malas sungguh nak update, mood kegabraan sejak² terpandang wedding sticker Kikin syg.. hek³

Ok, start..
Kes OP masih tak boleh settle, sebabnya OP yang aku harapkan tu mungkin dalam dilema untuk quote sebabnya beliau adalah kawan tunang mungkin juga dia tak sampai hati nak quote harga yang tinggi dimana beliau adalah salah seorang OP untuk majlis perkahwinan Dira Abu Zahar (itu apa yang aku rasa lah) huhuuu

Dengan itu aku pun giatkan lagi pencarian, senang cerita cari je yang Utara...
Ini semua area Penang, Kedah, Perak & Perlis yer sayang²  :)


95% aku dah dapat quotation, tapi hasil² gambar tu aku tak pandai nilai so aku biarkan akak aku nilaikan dulu kalau aku yang nilai semua lawa...kah³ :P (byk pulak perkataan nilai)

Yang aku betul² adore NasirZin tapi apakan daya aku terlambat beberapa jam, time call tu dia baru je lepas confirm dengan orang lain untuk date tu.. huhu sedih

Yang paling aku adore adalah Jangguttouch tapi tak tercapai akal untuk aku hire dia... huhu vintage gitu :D

Eh, macam panjang pulak entry ni..
k, bai ^________^

Wednesday, 4 January 2012

Kalau Dah Bukan Rezeki

Kalau dah bukan rezeki tu untuk kita, buat lah macam mana sekali pun TETAP macam tu jugak.. fikir positif  Allah S.W.T telah pun menetapkan rezeki kepada umat dia mungkin dari segi lain..

Jangan sesekali ingat orang nak aniaya kita.. #ingatan untuk diri sendiri

Sabar wahai hati... huhuhuhuhuhuuuuu~~~



T__________________________T


p/s : Tiada intro straight to the point..

Tuesday, 3 January 2012

DIY : Brown Paper Bag (Door Gift)

As salam... morning sayang's ;)
First entry untuk 2012, alhamdulillah hidup lagi blog ni..

Setelah berbulan lamanya memeram Brown Paper yang aku beli sepaket kat Mydin, baru semalam terajin nak menggodek, tu pun sebab tak ada benda nak buat.. :)

tali pun main ikat je weh huhuhu~~

Ini kes try & error, korang jangan gelak guling2 sikit2 ok lah, huk3.. al maklum lah tangan tak berseni.. 
semua bahan recycle semula daripada E-Day tempoh hari :P


Ini style orang malas, dogel aje.. sebelum ni macam2 terpikir nak deco dengan brown paper bag ni tapi sekarang semua meleset.. langsung tak ada idea.. biarkan camni dulu sampai datang idea.. huhu~~


 Menggentel bunga tisu sambil layan Merlin, baru 20 lebih.. kihkih

Fokus betul2 pada bunga tisu tu, tisu jenis apa aku guna...?? ye itu lah tisu yang selalu kat kedai makan or  majlis.. kan aku guna balik barang E-Day, tisu ni adalah salah satunya.. pakcik catering tu bagi berlebih2, so aku try guna hok ni haish jimat2 setakat untuk try & error kan (wakakakakaka).. lembutttt gilos, banyak yang koyak tapi tersembunyi :D

Tak sure jadi ke tak project ni, ini pun try buat dengan akak aku.. harap aku sorang memang lingkup..



p/s : Happy Birthday darl.. Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki.. ;) 
(malu nak buat entry, wish sikit kat sini je ye..muahahahaa )