Sunday, 15 January 2012

Selaju-laju Airmata Mengalir

Susah rupanya kerja kahwin ni..

Sekarang ni over touching, pantang orang cakap yang kurang sedap aku dengar air mata laju je mengalir.. tapi depan orang aku masih boleh control, laju-laju jugak lari masuk bilik sembam muka atas bantal meraunggggg laaaaaaaaaaaa...huhu

This week saja rasanya selang satu hari, aku bangun pagi g kerja mata bengkak.. tak tau nak buat macam mana, dalam hati asyik cakap tak nak fikir tapi.................. entah lah

Tidur pun terganggu, kalau dulu pukul 10-11 mlm aku dah boleh bergolek2 atas katil untuk membuta tapi sekarang bergolek2 boleh cuma untuk membuta, mata tak berminat..

Tempat mengadu domba ialah mak..hehe sikit2 mak, itu ini mak... saja tak nak ganggu tunang ku ituuuu, daku tau dirimu pun stress, huhu tapi saja cover tak kite tau la tuuuu.. :D

Yang sebenarnya aku memang  cembeng, sikit2 terasa.. sikit2 tersentuh.. walaupun luar nampak keras tapi hati senipis kulit bawang. Orang terdekat aku lah yang paling aku mudah aku tersentuh, family & tunang.. kalau kawan2, aku ok je sebab aku boleh melawan balik, hehehe lagipun bukan kategori derhakan kan... huk3

k, bai..

p/s   : Tiada ayat akhir, tetiba blurr..
p/ss : Entry ini berkenan perkara yang aku touching kejap tadi...hihi :P

8 comments:

  1. uwaaaaaa samaaaaa la kite suria.....baru je lepas nangis tadiiii sobsss :( touching je skrg ni T________T

    ReplyDelete
  2. huhu ni la namenye dugaan time bertunang...kalo x gado ngn tunang, msti sbb bnda lain...hrp2 besabar ya :)

    ReplyDelete
  3. @Kikin
    kannn..huhu Tuhan je tau hati ini..
    heheheheeee


    @Cik Chinta
    dugaan b2b.. :)


    @Rina Hamid
    Betol tu rina..byk betul dugaan, dgn org yg berdengki lagi laaa...
    sabo je laaaaa..

    ReplyDelete
  4. sama la kita, suria...ada je motif nak nangis...paling teruk bila nk dekat period...haruslah dgr lagu pn nangis haha... tapi lately ni dh boleh control emosi sket...org2 yg asik x menyokong pn dh x byk ckp..hehe...so lega sket...xpe suria, nak nangis share ngan ktorg k :)

    ReplyDelete
  5. @Anis Apis
    aduh, kite perempuan mmg cpt emo..
    hihi.. thanks syg ;)


    @Hunny Kitty
    thanks dear :)

    ReplyDelete
  6. sama la kite suria. klo bab family dgn org terdekat ni, cepat je touching~ hekhek

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)