Friday, 20 July 2012

"Satu Dah Tidur, Dua Dah Tidur, Tiga Buat-Buat Tidur.."

As Salam,
Salam Jumaat yang penuh barakah my syg's =)
_______________________________________________________________________________________________________________


"Satu dah tidur, dua dah tidur, tiga buat-buat tidur.."

Teringat dedulu time dekat asrama, hahah ramai yang panggl hantu loker. Gila sumpah aku tak suka dengar lagu atas tu bagi aku sangat menyeramkan untuk aku yang lemah semangat ni. Selalu orang bercerita nenek tua yang selalu nyanyi lagu ni.. euwwwww! Dulu nasib baik loker aku sebelah katil so memang tak akan nampak loker sendiri malangnya loker roomate lain aku boleh nampak, hahaha.. no wonder lah aku jenis tidur tutup muka dengan bantal =P

Tell meeeeee asrama mana yang tak menyeramkan...?

Syukur, besok 1 Ramadhan 1433H dah hantu setan iblis semua dah kena ikat.. kalau ada lagipun tu hantu kepala hitam..


p/s : Picture credit to Page mana entah kat FB.. heeeeeeee
_______________________________________________________________________________________________________________

Selamat menyambut Ramadhan 1433H u'olls, semoga tahun ni kita lebih diberkati, lebih beribadat mengumpul saham Akhirat.

Maaf andai terkasar bahasa, terkecil hati kome² yang membaca blog senipis bawang ni, kehkeh..

As Salam ^___^


7 comments:

  1. haha,betul2.tak suka masa duduk hostel dulu.macam cerita dgr.cerita ni paling femes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan²..
      ni lah cerita hantu paling pemes klu dok hostel..huhu

      Delete
  2. seram sial lgu ni. baca ni pun dah mampu buat bulu aku meremang,

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tau xpe..
      xpe sok dah puasa, kihkih

      Delete
  3. Selamat berpuasa suria..haish seram plk tgk makhluk hitam tu..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mila,
      selamat berpuasa jugak utk mila, hubby & baby ;)

      Delete
  4. erk... kisah lama teringat kembali... eeee.. seram... nasib dah ramadhan.. padan muka die dah kena ikat.. ngeh3

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)