Thursday, 19 July 2012

Gila Menyesal..Menyesal Gila..

As Salam,

__________________________________________________________________________________________________________

Kecewa ni!
Menyesal..menyesal!

Menyesal haritu bukak website ThePoplook tak terus click for order, uwaaaaaaa..
sekarang ni dah kehabisan size, malam tu jugak tunjuk dekat hb dia dah on suruh beli sekali click, cisssssssss
bedebah lelebah size S, M sold out!

Harapan berbaju raya dengan blous poplook tinggal angan².. T_____T"



Berdiet lah ambe sebab nak jugak² pakai kuning raya ni, berdiet demi baju nikah ku ituuuuu..
owwwh sayangnyaa..

bai,


4 comments:

  1. hewhew kalau kat poplook memang kena cepat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe..
      sekejap je tu bukak order terus sold out..huhu
      nasib²~~

      Delete
  2. kita pun berangan jgk nk beli dress ni.last2 terbeli yg lain.gulp!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee ok lah tu sempat jugak beli & ada size ok lah ;)
      eh, tp best x kain dia hana..?

      Delete

Hello cantik's.. ;)