Monday, 12 September 2011

Makan Lewat Malam

Spaghetti goreng.

Baru nak makan malam walaupun dah pukul 11 lebih.. huhu tadi kenyang rasa eh makan kodok bilis yoo.. ni tekak mengada, layan yo lah apa yang ada dalam ice box tu.. asal kenyang =D

p/s : Text yang dekat gambar tu aku tiru style si cantik manis Leeza.. kihkihkih cun jer tengok dia buat =P


2 comments:

  1. ni nak kene saman nie!! hahaha~ siyesly tgk spaghetti tu rase cm nak mintak sepinggan sib baik puase ;p haha~

    p/s: dear besa kan sikit tulisan br glamor ;D

    ReplyDelete
  2. @Leez
    seb baik jugak dah abis..kikiki
    rajin nye puase :D

    dah try besarkan, malu plak...hehehe

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)