Friday, 10 February 2012

Mari Berlatih Senyum

As Salam,
Hai syg's..
Mood tengah baik ni, rajin² update.. :)

______________________________________________________________________________

OP dah confirm since last month lagi kan, sooooo jom kita berlatih senyum, muahahaha tak boleh blah ni akak aku lah punya idea dia cakap kena berlatih woii kang kaku senyum ibarat kayu..

Aku kalau bergambar memang kayu & batu, kerassssss... sob.. sob.. sob
Untuk menutup rasa malu itu, aku berlatih senyum depan cermin.. ueww! gila batak rasa diri ini.. :P

Sedikit pic. daripada OP sayaaaaaaaa...hek³






Till then,

p/s : Hilang kata², tiada pengakhiran ayat..heeeee :D

8 comments:

  1. i neves over senyum plak cm gmbr tunang i..btw i de review psl hantaran e-day i di sini http://atieshaadriana.blogspot.com/2012/02/review-hantaran-for-him.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, dh jd tunang org tu yg senyum lebih.. :P
      thanks, nti suria masuk :D

      Delete
  2. cntiknye gmbrnyeee ;)..senyum adalah awet muda

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduh! kite susah senyum patut lah nmpk tuaaa...
      hehehehee :D

      Delete
  3. senyummmmmm ^______^ (sampai telinga)

    as selalu senyum pagi2 kt depan cermin bila dah siap2 nak g kerja..lepas tu cakap depan cermin "cantik jugak aku ni" hahahahhaaa....tak boleh blah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kemain lagi kan..
      suria kalo tgk cermin pn utk lilit shawln ng picit jerawat! senyum kt tunang jer... wakkakaka gatal :P

      Delete
  4. hani senyum xleh nampak gigi..selalu senyum tutup mulut rapat2..hehe...lau nampak gigi nampak buruk..xtaw nape...bukan gigi rongak ke jongang..tp ase lain..hehe

    ReplyDelete
  5. Hehehee.. kene tunjuk gigi la kan.

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)