Tuesday, 19 July 2011

Nak Milo Ais

sumber : google
picture ni sendiri tak clear bukan salah aku, salah google.. :P

Terasa nak makan milo ais nii..tapi nak sekarang jugak! ada delivery..? ada...?
Ni tekak orang baru lepas demam memang camni, yang dah kenal aku tu harus dah faham, mengalahkan orang mengidam..ye arr demam 4 hari, rugi ketinggalan...


p/s : Jangan anggap pelik, orang utara akan cakap nak makan air / lapar air..iaitu sama dengan minum. Jangan tanya aku kenapa sebab aku pun tak tau..huhu

2 comments:

Hello cantik's.. ;)