Tuesday, 18 October 2011

Check List Cap Ayam #2

Terima lah..tulisan yang bukan macam bukan manusia yang tulis..wakakakaak

Checklist cap ayam ni tak ingat bila buat.. time ni memang main conteng, tulis apa yang ingat dalam kepala otak saja..muahahahahah

Semalam kekonon nak survey barang hantaran, tapi semua kebenda pen + kertas apa pun tak ready.. dah konon terror kira guna jari.... langsung apa pun tak jadi, ketawa je lah yang jadi, hampesssss

Rugi lah 1 weekend...

Kang tunggu another weekend..keddahnya tergendala lagi..hahahhaha lepas tu langsung kena marah lagi, 1 hapak preparation tak buat...huk3.. *pengsan

Sepatutnya dah ada benda yang dah boleh dibuat.. tapi angin rajin tu entah mano poie ehhhh... T______T

No comments:

Post a Comment

Hello cantik's.. ;)