Tuesday, 11 October 2011

Tutti Fruitti At Nilai

Yeaaaayyy!



Tutti Fruitti sudah berada di Nilai yoooow! harus try niiii.. semalam jalan-jalan ke Tesco then masuk Giant lepas tu ternampak Signboard Tutti Fruitti woow!

New Opening 20% Discount!



Owh...tadi nak singgah tetiba terlupa terus pergi lain tempat.. uwaaaaaaaaa sampai rumah baru teringat..huk3

Sian aku jakun, sebelum nih duduk Seri Kembangan malas nak pergi carik kat Bandar Tun Hussain Onn tapi sekarang dah ada kat Nilai... harus pergi tapi tak tau bila.. wakakakakkaka!

Tetiba jatuh centa dengan Nilai, sekarang dah macam-macam ada.. sekarang dok aim Ice Room!! hari-hari nampak aduhhhh.. takde teman nak pergi..sian lagi sekali.. T__________T

hahahahhahahahahaha

k, bai...

2 comments:

  1. hari tu teringin sgt nak mkn coz dorang ckp sedap tp bile try cam xbape minat la =(
    *nasib baik la xminat if x kempis la poket den.. huhu~

    ReplyDelete
  2. @Leeza
    bru nk try xpnh lagi nih..cam best je, huhu..

    tp tu la dorg ckp mahal..dh la selera gajah tp bil mkn selera semut.. =D

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)