Monday, 28 November 2011

Spaghetti..Anyone..?

Weekend yang padat dengan aktiviti yg hebat..!

Yeeeaaahh ! dah lama tak makan spaggheti..mari memasak..haha :P

Ini aktiviti sabtu malam, menyambut kepulangan kakak tersayang dengan spaghetti, malas nak masak nasi..cisss...


  1. Spaghetti (saiz tak ingat)
  2. Daging Kisar
  3. Cendawan butang
  4. Sos spaghetti Kimball
Senang sangat.. siap!! tak letak resepi pun ramai yang dah tau buat kan.. :D


Anyone..?


The End.. :)

3 comments:

  1. sedapnyer..hehe. jom exchange link

    do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com/

    do keep in touch =)

    ReplyDelete
  2. hi,
    spaghetti mmg standard size besar gitu. kalau yg halus tu dipanggil angel's hair :)

    memang berbaloi masak sendiri sebab kalau beli, belum tentu sedap plus mahal >_<

    ReplyDelete
  3. @BLuRpL3
    follow already, thanks ;)

    @cc
    ye ke..? hihi selalu guna san remo ade je mention size, ini brand lain xjmpe cari size..

    mmg berbaloi ;D

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)