Thursday, 10 November 2011

Wedding Shoes - Wedges

Wedges menjadi pilihan, tapi  weird x...? seumur hidup aku ni tak pernah sekali pun aku nampk bride pakai wedges for wedding day.. hihi kalau oversea tu dalam movie memang selalu la kan..

Baru ala² Rani Mukherjee :P

 Suka dengan bunga seketul

  Seksi yaaawww!!

 
Ini pun seksi.. :)

 simple gilos, letak brooch kupu².. :P


Andai ditakdirkan tak jumpa wedges, yang macam atas ni jadi pilihan.. cukup ke kalau 2.5 inch jer..? tak pernah aku pakai lagi tinggi daripada 2.5inch..hikhik

Cerewet kan..? ini kalau g beli dengan tunang, habis aku aku kena tazkirah subuh sampai isyak.. sob.. sob

Aku suka simple, banyak aku fikir.. kalau beli yang exactly wedding shoes, alamatnya memang terperam lah kau dalam box bawah katil. Lebih selamat aku beli yang boleh aku pakai g kenduri kahwin orang lain nanti, hihi lagipun datang kerja pakai wedges saja..


p/s : 2 kali pandang tak cantik pulak yang tu..

7 comments:

  1. Salam pekenalan ..umi singgah dn jd follower :)

    Hrmmm bagi umi bagus jugak idea ni .. nak lain dari yang lain ..tapi nak cari kasut mcm ni kene cari yang blink2 baru la meyerlah ..


    Kasut ni bagus untuk orang yang kurang ketinggian ..contohnya umi hihi ..sebab kalau nak pakai 4 atau 5 inci gerenti sakit kaki huhuhu ..

    ReplyDelete
  2. kalau tanya saya, saya lagi suka wedges sebab saya tak tinggi mana. pakai wedges boleh beli yang tinggi2 tapi sebenarnya kita berdiri lebih 2inci je~ kaki tak sakit sangat. hek

    ReplyDelete
  3. @My Life's Journey
    hai umi, thanks ya ;)

    yg blink² tu ler yg xbkenan, ish susah btol peragai cerewet ni..hihi

    ReplyDelete
  4. @dhiera
    btol tu dhiera..
    tp 2inch tu pn x larat nk berdiri lama..kalo wedges tu masih boleh bertahan..hehe

    ai laa..suria ni renek :P

    ReplyDelete
  5. kite pun xtinggi suria. 150 je. wuwuwu

    ReplyDelete
  6. suria,yg no 5 tu cantikkkkkkkkk gile!! kalau kikin mmg nak yg camtu,senang nak balance time jalan hehe :)

    ReplyDelete
  7. @dhiera
    ok lah kite geng..kihkih :P

    @Miss Shikin
    cantik kan..tmbh brooch msti lg cun, auwww!! ha'ah lah dh bertahun asik pakai wedges..xleh balance kalo pakai heel biase :p

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)