Monday, 5 December 2011

Vendor

Dah decide nak balik kampung Christmas nanti untuk meraikan  perkahwinan BBF (ayat skema) alang² menyeluk pekasam, aku set appointment dengan vendors Butik Andaman . Buat masa sekarang baru ada 2.. kahkahkah sound like puluhan vendor, cissss..cissss!!

Kalau dapat settle time balik nih, alhamdullillah.. kalau tak, terpaksa aku buat appointment lagi sekali untuk Chinese New Year next Januari pulak. Itu saja masa yang aku ada.. yang sebenarnya aku rasa aku tak ada masa

OP still searching..nak yang murah, pictures awesome memang PAYAH lah.. dah dasar cerewet. setakat ni semua OP yang aku mintak quotation 99% reply, 1% tu konon recommended laaaa sangat by others.. tapi sungguh kekwat.

Satu problem aku ni ialah, aku terlalu segan nak mintak discount, huhuhuhu.. nak buat ayat tu Ya Rabbi boleh ambil masa one week, hihihi.. so, nak tak nak aku create ayat yang paling awesome tapi rahsia..harap² dorang ni lembut hati...hahhahahaaa gila

Masih menunggu feedback... :P

p/s : Kalau boleh nak buat makeup test sekali nanti..huhu

6 comments:

  1. semoga dipermudahkan segala urusan suria~

    ReplyDelete
  2. segan nak mintak discount meamng rugi ar..;p kene rajin2 mintak..alaa..derang dah biase pon sebenarnyer... bukan sebab mampu ker tak..tapi kalau ley dapat harge murah kan lagi untung..:) kalau tak dapat discount pon..kekadang boleh dapat barang lain percuma..tambahan..kan besh..gud luck dear..:)

    ReplyDelete
  3. @aTy_faReD
    itu laaaa...mmg rugi tp xtau nk mula ayat...hehee..
    thanks ;)

    ReplyDelete
  4. ada pics awesome harga murah dia. try my second OP.. xsampai seribu utk shoot, edit n burn. quote my name k try la tgk hasil dia untuk wedding nora. kalo kena citarasa u, mana tau. find mol photographer

    ReplyDelete
  5. @Anaztasias nora aira
    thanks nora, sdg mintk quotation..hihi :D

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)