Tuesday, 21 February 2012

Kesihatan Kurang Memberansangkan

As Salam..
aduhh, rasa macam dah bertahun tak update blog..
minggu lepas mood malas, minggu ni mood not feeling well..hee boleh gitu...?




______________________________________________________________________________

Alhamdulillah, 3 hari berada di kampung memang berbaloi dan amat letih. Dah g test baju sanding weeeeee.. sayang2 jutaan kali sayang lupa snap gambar, alorrrr... tapi itu bukan lah baju yang aku nk booking pun.. sekadar baju depan mata why not try... haaaaa :P excited..LOL

Tapi tunang dah suka baju tu, sabarrr.. kita tunggu next attire kan.. ada masa lagi, next month or april nak balik lagi sekali settle legal doc. ke Pejabat Agama.

Actually, lagi banyak aku berjalan-jalan kat kedah daripada settle hal kahwin. macam tak pernah balik kampung..lol

Tu je laaaa untuk harini ni..agagagaaa..

Till then.

p/s : Makin dekat tarikh makin malas..

8 comments:

  1. Sabar ye awak..semoga dipermudahkanNYA :)

    ReplyDelete
  2. suria demam ker?patut lah senyap jer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn demam tapi lemau + penat otak + malas..
      huuuuu.. pakej :P

      Delete
  3. mkn ubat ye,semoga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh sembuh kikin..
      penyakit malas yg paling byk xde ubat..huhu :D

      Delete
  4. hahaha...banyak jalan sebab menggedik dengan tunang sendiri~ wekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh! dhiera sgt comel tau semua perkara selama suria kt kampung... waaaaaaa... :D

      Delete

Hello cantik's.. ;)