Monday, 6 February 2012

Pulut Kuning Atau Kek

As Salam,
Petang baru nak update..
hai semua, selamat bekerja kepada SAYA! sedih..

Sedang berkira² samada nak pulut kuning atau kek, ikutkan tekak dan perut aku nak pulut kuning, all time favorite nih :P tapi tetap jugak nak mak aku yang buatkan, orang lain tak aci.. risau kang dia dah busy jadi pulut putih, eh tak mau lah sayaaaaaaa...

Suka design macam ni, simple.. tak serabut dengan daun salat entah apa macam semua tu, hehehe


Ini kek bakal kakak ipar aku yang kahwin bulan 6 tahun lepas, owwh! sangat sedap chocolate moist tu, design simple i like :D


Design macam ni pun suka jugak, memang nak color putih.. bunga tak banyak tapi tak mau wording tu besar² kedabak, huuuuuuuuu #cerewet :P


Ini yang paling cun!! fondant rasanya.. price around RM 350-400 :P

Gambar semua ehsan Google, kecuali kek pink folder sendiri :P

Till then,

p/s : Bersiap nak balik, gile boring.. :D

3 comments:

  1. Pulut kuning best jgk.dulu masa i kawen,brangan nk wt bntk love la,tp last2 pki kek jgk.hu3

    ReplyDelete
  2. suka pulut kuning jugak!! kek fondant reject~

    ReplyDelete
  3. @fainie_riz
    best kan pulut kuning..cam klasik jer, huhu :D


    @dhiera
    amboiii! suria kalau org sponsor xjd reject! hahhaa kite pn nk pulut kuning tp mak je bleh buat..heheh
    demand :P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)