Wednesday, 25 April 2012

Goodies For Kids

As Salam,

________________________________________________________________________________________________

Hari selasa haritu lepas kerja ajak Cik Senah teman pergi Pasaraya NSK, dekat batu 11 (tak pasti samada cheras or balakong). Pilih punya pilih, cari punya cari.. "eh kenapa lah ini jer stock nya..? tak membantu langsung untuk hasil survey'an aku.." (perosak bahasa) membebel aku dengan Cik Senah!. Sempat jugak rembat


Roka - 3 packs


Jelly (sumi) - 2 packs (Lupa nak snap gambar...... dah siap packing pun semua..haha )

Macam biasa, aku kan terkenal dengan seorang yang berjimat cermat membawa berkat. Cik Senah dah faham SANGAT dah. Dia tolong divide sana sini. Go grab seperti di atas :D

Then, ke Pasaraya Segi nak cari lolipop. Ada yang berkenan di hati tapi Cik Senah tak setuju..ekeke sebab dia dah terpesona dengan coklat di zaman kanak² dulu..hewwww


Eye glass namo eh.. aku panggil smaties bajet :D - 5 kotak, 1 kotak ada 40pcs

Lepas tu aku bungkus 3 barang ni dengan plastik orang bungkus air je..hikhik sempoi kan..? nanti letak label je sikit tak mau nampak terlalu gonjeng.

Ini pun consider DONE! dah sipa pack semua tinggal nak letak label.

Korang jangan lah tanya aku price untuk barang² tu malu beb nak bagitau..hewwww..
email lah yoooo.. email aku laju reply :D

Saya pengantin yang superb bajet @_@

Till then,

p/s : Thanks for reading

10 comments:

  1. haha mmg sempoi giler..jimat cermat! suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh utk budak je mila,
      nak bagi ada jee, suke² utk dorang :D

      Delete
  2. yeayy ske jimat!!..tp atie bt candy buffet untuk budak2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haritu pun angan² mcm tu gak nk buat candy buffet,
      tp fikir kekangan masa tu terus x jd,
      plus xde lak yg boleh menolong nti semua dh bz :)

      Delete
  3. okla tu, rina lg jimat taw, malu nak citer kat blog hahaha ;p bdk2 je kan ekeke

    ReplyDelete
  4. asalkan ikhlas kan rina..hehe :D
    suria x kisah pn org nk ckp apa..heeeeee :P

    ReplyDelete
  5. suria, text kite price coklat ni. macam best je... ngee.
    kite dah dapat taw kad cantik suria tu. ngeee.. sumpah cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. suria dh email :P
      hee kad biasa je lah bajet ;D

      Delete
  6. suria, kenapa x pakai brown paper bag tu,
    cantik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk kids mmg nk guna plastic transparent
      nk bagi dorang teruja...kihkih :D

      Delete

Hello cantik's.. ;)