Saturday, 11 August 2012

Pitam

As Salam,

_______________________________________________________________________________________________________________

Semalam tak tau apa jadi, tengah tidur..terjaga tengok hubs belum balik bangun nak minum air sambil bawak hp..tengah berjalan..................................................

Sedar² terbaring atas lantai hubs dah ada depan mata, kabur mata aku..tetiba rasa macam tak ada tulang, sendi... tersedu² nafas berombak

Apatah dia cakap semua aku tak dapat tangkap, rasa sayup...

Tak sure pengsan or pitam..kalau pitam rasanya ada nafas dan masih dengar keadaan sekeliling, kalau pengsan langsung tak sedar. Tapi malam tadi dengar sayup² hubs panggil maybe pitam kot.

Bangun pagi rasa macam ada separuh je badan ni..yang separuh lagi entah merayap mana.

Ohhh! nak rehat...nak baring..nak lelap.


p/s : Teringat ice cream potong semalam, baru makan sebatang ada lagi satu..


5 comments:

  1. Pg hospital tak u check? Kot u pregnant ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pegi pun cha, heheee
      i baru lps period rasa mcm belum rezeki kot.. ;)

      Delete
  2. suria, kery aritu demam pun pitam, tapi terus landing atas katil.so sume org ingt kery tido hahahahaahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaahh..camtu pulak kan,
      habis tu kerry tersedar sendiri ke..?
      bahaya jugak tu...

      Delete
  3. sedar blk.tp tak larat nk bgn lansung.so kery sambung tido je la..

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)