Friday, 29 March 2013

Check Up 35w

Assalammualaikum..

Rabu lepas check up 35w..

Alhamdulillah, semua dah kembali normal.. hb dah naik semula dari 9.9 ke 11.0..hihi padahal aku suppliment semua aku dah tak makan..serius tak lalu, masuk je muntah.. cuma susu je aku tak tinggal sekarang ni, walaupun tak sedap. Ikan bilis + roti memang hari²..eh tak pulak jemu..huhu

Doktor cakap kepala baby dah turun bawah, kaki start bengkak pun bukan lagi disebabkan banyak berjalan atau pun banyak duduk tapi simptom nak bersalin katanya.

Mudah-mudahan baby keluar pada masanya..haha lagi 2minggu pun boleh sebab dah 9bln.. asalkan tak pra-mature kan, hb nak anak dia keluar 29 april jugak..yakni memang due date aku + birthday aku..huhu ikut suka baby la bila nak keluar.. tapi yang nyata, mommy dah terkedek².. terasa berat.

Pertambahan berat 2kg untuk 2minggu..haha

Total berat naik setakat ini ialah 13.5kg..jaya! ^^

Till then,




4 comments:

  1. I baru 31minggu TAPI berat badan sudah naik dengan jayanya sebanyak 15kg :)) nice

    ReplyDelete
  2. eh,eh..
    sama la edd kita..

    29hb april 2013...

    ReplyDelete
  3. eii..bestnye. kongsi tarikh lahir dgn baby

    ReplyDelete
  4. sikit lagi tu.. kita dah 32weeks rasa dah tak larat nak berjalan n berat..

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)