Friday, 9 September 2011

Berguna Hanya Sekali

Salam tengah hari.. ;)

Menjengah blog sana sini jadi silent reader untuk sementara untuk cari info² yang berguna, hahahha tak buat kerja la aku harini.. =P

Banyak benda yang aku berfikir kalau boleh tak nak ada or tak nak buat, andai hanya digunakan sekali SAHAJA..huhu membazirkan..? tak mau woo...Tuhan marah kita membazir, ok ^_____^

Cadar pengantin - Nak cari yang solid sahaja yang macam kat Ikea tu, hehe sebab nanti boleh guna lagi kalau beli yang kilat pengantin tu gila apa nak guna lagi..malu i.. hahahah =P

Ini yang paling top dalam list yang aku kalau boleh tak nak, tapi kalau ada orang sponsor troli aku tadah...hahaha.

Pernah mak aku cakap suruh beli, aku tak nak jugak² sampaikan aku cakap kalau nak ada jugak aku cakap nanti kita g beli kain satin dan ropol² pastu mak jahit..wakakakkaka, pedon kepala mak aku layan anak eh yang gelong..huhu =P


Teruja dengan design yang macam nih, tapi bukan color tu..huhu
price tak tau lah pulak, ni blogwalking secara rambang =D

Sumber : http://galerilangsir.blogspot.com


ok, bai...

2 comments:

  1. byk kali aih bleh guna..jgn boco suda..

    ReplyDelete
  2. @Semakness
    gelong dia nih..rimbuk kang..haha

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)