Monday, 19 September 2011

Wayang : Hantu Bonceng (Full Movie)

Hai...wah! berapa minggu aku cuti untuk Wayang nih..hehehe
harini i nak bagitau u'alls, i tengok Hantu Bonceng (Full Movie) kat Semakness Tube
hahahahahahaa..kelasss tak niiih..? ekekekke


Dah tak payah susah p tengok kt panggung, tak payah langgan Astro yang macam  chipsmore tu yang nih free.. meh layan kat Semakness Tube, jangan tunggu lelama kang kena banned apo pun tak dapek kan.. ^____^


p/s : Sorry...dah berdekat tak blogwalking secara marathon, walking secara rawak sajo...

4 comments:

  1. best tak movie ni?? nnt review taw ;p hehe~

    ReplyDelete
  2. @Leeza
    bestttt..dah tgk td lunch time, lg best sbb free..kihkih g ler tgk sementara blum kena banned ;)

    ReplyDelete
  3. @Semakness
    alhamdullillah..
    meh belanja ice room plak..
    hahahhahaha

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)