Monday, 24 October 2011

Perihal Kad Kahwin


Perihal kad kahwin ni pun akan aku cut cost habis-habisan!! hehehe.. itu pun selepas dapat kata sepakat.. huiiii den suko woii.. jimat!!


Banyak sebab yang membuatkan kitaorang berfikir panjang mengenai kad kahwin nih. Kalau ikut hati aku nak wangi². lip lap lip lap semua tu laaaah, alang² nak yang macam artis..muahahahahaa.. kan, berangan itu free.

Dan kalau boleh jugak, aku nak buat dan print sendiri guna conqueror paper je..see, betapa kedekutnya aku... tapi mengingatkan nanti apa pulak family ke 2-2 belah pihak cakap.. mak oii kedekut punya orang..

Search punya search dapat lah masuk Sini, boleh tahan murah dan kad pun sesimple yang aku nak..

Yang paling aku pasti, salah satu daripada contoh kad tersebut sebiji macam yang Cik Senah tempah kat Johor, tempah dengan kawan adik dia.. tau berapa 1 unit..? 90sen wooooh! berbanding link yang aku bagi tu baru 29sen / Unit.. dan² aku rasa Cik Senah kena kencing..

Aku dengan Cik Embun dah cakap, kad simple macam tu mahal 90sen, baik survey..tapi dah dia malas..huhu terima je laaaa.. nak je aku bagitau dia tapi kang meraung pulak..hehe

Sebenarnya bagi aku 29sen tu pun mahal...ni kedekut tahap teruk.. hahahahaha

p/s : Sedang menunggu design kad kahwin BBF lama, nak tiru.. huhu
p/ss : Cepat sikit Nani weeeeeeeeeeeh.. :P

4 comments:

  1. uit! murah giler 29cen je.. hawat tak buat entry ni awl-awl T___T saya dapt 45cen taw! huhuhuhu~

    ReplyDelete
  2. alorr...cek baru nk start survey,huhu
    mesti yg leeza pnye tu mabeles kan..
    ini murah² jer...hihi

    ReplyDelete
  3. loor xde maknye yang uii~ nnt org buang-buang jugak.. huhu~ verry the simple mimple la kite punye.. tapi bile tgk de 29cen je, sedih! T__T lagi murah 2

    ReplyDelete
  4. @Leeza
    adeh..nasik dh jd bubur.. ;)
    rezeki vendor 45sen lah nmpk gaye nye..hihi

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)