Saturday, 5 November 2011

OP

Kalau boleh nak hire OP for both side..
Majlis Nikah + Bersanding + Bertandang

Majlis Nikah & Bersanding ( Kedah)
Bertandang (Negeri Sembilan)

Album semua, nak dalam 1 pakej jer.  Ada ke OP yang sanggup...? hihihi

Ada je kawan² yang buat kerja OP ni, KL, Selangor, Negeri Sembilan & Kedah.. entah kenapa lah aku tak terfikir untuk hire depa nih..ish! untung² dapat half price.. *verangannnn woii

Yang paling terdekat akak aku laaaaaa...tapi pelbagai alasan dia bagi, tak larat usung camera lah, dah tua laaaa apa laaa.. untuk makluman, akak aku lagi kecik darpada aku sebab tu dia tak larat pegang camera lama².. ish..


p/s : Ini schedule post, now dah on the way pulang ke kampung...hihi @__@

1 comment:

  1. hati2 di jalan raya~ pujuk je akak kamu tu sampai dpt~ hek

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)