Thursday, 17 November 2011

Sedang Berusaha

Entry ini berbau luahan perasaan..huk³

Sedang berusaha la nih, walaupun takda sebarang checklist yang aku masukkan dalam blog tapi pencarian tetap aku buat.. *checklist sebenar dalam excel :)

Yang membuatkan mood kerja kahwin ni terganggu adalah disebabkan aku duduk JAUH dari kampung halaman.. aku stay Nilai, tapi kampung kat Kedah nunnnn...internet je lah BBF aku sekarang nih, apa² info yang aku dapat terus aku sms bagi abang aku kat kedah, hihi

Setakat ni :

  1. Dewan dah survey harga, bulan semua bla..bla..bla.. (tapi belum confirm nak dewan ke tak, macam tak best je dewan..huhu)
  2. Mak Andam, pelamin, baju sanding ect - Survey melalui fb / kawan² yang pernah hire mak andam area sana
  3. Catering, canopi etc - abang settel kan
  4. Barangan hantaran - bulan depan baru nak start, hihi
  5. Gubahan hantaran - DIY, recycle semula  masa bertunang..tak cukup takpa Nilai 3 dekat, hahaha
  6. Baju nikah - akak tolong belikan di Bandung, tailor je tak tau kat mana :(
  7. Door gift - dah confirm DIY je lah, jimat ;)
  8. OP - sedang collect quotation & masih mencari

Tu je laaaa yang terpenting aku boleh fikir setakat ni.. yang lain, semua under optional..huhu malas peningkan kepala..

Insya'Allah segala urusan dipermudahkan olehNya.. kena lah baca doa kat header tu selalu.. :D

5 comments:

  1. suria...as tag awak :)

    http://asfizashary.blogspot.com/2011/11/candid-time-contest.html

    ReplyDelete
  2. pening kan duk jauh..1 ape pun xleh wat..same la kite..xpe buat sikit2..gud luck ye!

    ReplyDelete
  3. suria..awak b2b from kedah ye. area mn. dewan2 yg awk survey tu ade list n info (price,contact no,etc) x. klu ade email i plssss - nurulizyanhelmi@gmail.com

    ReplyDelete
  4. btw, i link ur blog to mine k :)

    ReplyDelete
  5. @Cik Mila
    itu laaaa...sgt tension, kalo fikir semua pun nk buat tp dh dok jauh rase cam nk pitam..

    Orkedanza
    i dh email :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)