Wednesday, 2 November 2011

Wedding Theme : Tamak

Aku sangat TAMAK dalam memilih wedding theme ni, cerewet pun tersangat..
dalam kotak fikiran ni dah ada theme yang sedang di impikan, untuk sanding dah lama aku fikir tapi SURPRISE huhuhu.

Untuk nikah, masih dalam persoalan..

Selepas bersanding punya theme aku dah pilih, masih berbaki 2 theme yang aku impikan.. yang 1 tu ingat apply untuk nikah yang lagi 1 untuk bertandang.. muahahahaha.. TAMAK kan..? semua theme yang aku berkenan aku nak kaut.. walaupun hakikatnya theme untuk bertandang HARUS dipilih oleh tunang.. kahkahkah

Aku cerewet sebab, kalau aku dah TERBEKENAN pada 1-1 jenis tu.. hanya itu lah akan menjadi pilihan aku.. Ya Allah, buruk peragai betul..

Andai susah sangat, aku nak belasah je Wedding Theme : Rainbow semua color ada @_@

6 comments:

  1. hahaha..tak apa suria..slow2..ntni dtg lah tu idea yang superb :)

    ReplyDelete
  2. laling theme rainbow is nice jugak.. i mean seriously, kawan kakak i punye cousin buat wedding reception theme rainbow... tapi sumer colour pastels la..mmg chantek!! sumer deco pastels rainbow, bridesmaid sumer pakai colour2 rainbow gak..tp bride tetap pakai putih supaya xtenggelam... ;) pls proceed wif rainbow theme! lain dari yg lain.. ;) gudluck!

    ReplyDelete
  3. @Asfiza
    kan..mudah-mudahan terbuka pintu hati utk memilih..hihi


    @Renee Meow
    if i'm still blurr2 & no idea until end of dis year, yess i'll proceed dat theme...hihi

    wah! must be awesome kan..huhu

    thanks :D

    ReplyDelete
  4. theme rainbow pun cantik jugak~ wink wink

    salam perkenalan!

    ReplyDelete
  5. @dhiera
    kan..tetiba nti semua yg dtg terkejut, ni wedding ceremony ke konvo. bdk tadika..hikhik

    ReplyDelete
  6. LOL...konvo budak tadika tu yg tak tahan~ hahaha

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)