Wednesday, 8 February 2012

Pencarian Berakhir..

As salam,
Selamat tengah hari syg's..

Entah kenapa benda alah ni tak nak rotate, lantak lahhh!.. hahhahaha


Maka dengan ini berakhir lah pencarian handle for hand bouquet! tapi kedai bunga panggil Mic, yess mic yang microfon tu.. jenuh aku nak bagitau nama handle ni alih2 dorang cakap "itu orang panggil mic hand bouquet.." fineeeeeeeeeee.. walaupun aku berkali2 sebut handle.. muahahahah :P

Siap harga belum buang RM 4.90.. 

Hai dhiera, see.. dah beli punnnnn... huhuhu~~ pang!

Till then,

p/s : Mood sekarang sangat comel iaitu MENJAHIT, huhuhuuu~~

11 comments:

  1. wahhh..murah..

    tapi betol ke nama dia mic?
    as ingat handle hand bouquet...

    ReplyDelete
  2. @Asfiza
    hah tu laaaa..
    entah apa² dorang panggil mic. hahahahah
    sebut handle kan senang fhm..
    murah ke..? dkt semua house bru RM3.90 murah singgit...heee :D

    ReplyDelete
  3. suria nak buat hand bouquet gna fresh flower ker?

    as failed kalau nak uruskan fresh flower..tgk2 dah layu..haha

    ReplyDelete
  4. @S.U.R.I.A
    eh, nama sama laaaa...
    heheheee.. comelkan cam MIC,LOL


    @Asfiza
    suria x buat fresh flower lah yang, kalo buat pn x guna handle ni kot.. potong batang dia je pastu ikat reben, baru kiuttt..hehe

    ReplyDelete
  5. yaaa...ampun~ mic pulak name ye.

    ReplyDelete
  6. @Cik Tiqah
    hahaha, x DIY sangat laaaa :P
    thanks ;D


    @dhiera
    iyeeee, mic pulak nama eh..
    hahaha~~~ :P

    ReplyDelete
  7. wahhh ade org nk diy hb die ye...confirm cantek punye...tp kalo la kan..nk tmbhn bouquet bolehla jenguk2 contest kt blog saye yg simple itu..huhu..

    http://choclairissa.blogspot.com/2012/02/free-fresh-flower-hand-bouquet-contest_05.html

    :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)