Thursday, 17 May 2012

'Speechless' Nya Saya.......

As Salam,
Morning darl...
Teringin nak review tapi tak tau nak mulakan.. hiks

_______________________________________________________________________________________

Picture ni sangat menyentuh hati nipisku.. hihi

Lebih speechless semalam aku demam secara tiba², headache ya amat nak bukak mata pun rasa tak mampu demamnya sikit saja rasa.

Masa on the way balik rumah tu dah terasa dah tapi gigih nak makan ice cream dan² tu terus tangkap kepala dalam kereta jugak haku lelap sampai rumah hubby suruh mandi terus tidur.. aduh! syahdu rasanya ada orang take care.. hahaha

Pagi ni gigih datang kerja walaupun ditegah coz aku dah rasa much better, malas nak layan sangat kang lebih berlemak² aku nih.. Lagi pun malam tadi dah makan ubat ;)

Till then,

p/s : OP upload 4 keping je gambar, hihi exclusive kan..? @__@

14 comments:

  1. sumpah gambar cun giler!!!!! nak lagi!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak lagi kena tggu OP lah..
      heheheee..
      alhamdulillah :)

      Delete
  2. mana gambar lagi 3 tu.nak! btw suka gambar ni.menusuk jugak ke dalam qolbu ku hahaha tapi betul la,nampak suci sgt.ecehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eceh! suci ye..? hihi
      sabaq nah..
      nanti suria uplaod lagi utk next entri..kihkih :D

      Delete
  3. nice photo.. congrats & Selamat Pengantin Baru!! ;-)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. gambar tu yg cantik rina, hikhik
      thanks dear ;)

      Delete

Hello cantik's.. ;)