Friday, 18 May 2012

Wedd. Review : OP

As Salam,
Mood nak cepat² pukul 5 nak lari ke cheras..heeeee

_______________________________________________________________________________________________

Nak review OP ni... heeeee
Walaupun tak berapa reti nak review bagai tapi mengigih jugak :)

My OP - Nazri Ahmad The Images  / (Nazriahmad.net)

Sekali pun aku tak pernah reveal siapa OP aku kan.. rahsia katanya, wekk! :D



Alhamdulillah, sangat on time orangnya En. Nazri ni. Masa nikah dekat masjid dalam pukul 3 lebih dia dah ready. Aku memang tak request untuk moment semasa make up, hubby pun tak suka.. so let it be lah kan ;)

Hari sanding pun sama, before pukul 11 dia dah ada..capture kat luar rumah then after aku selesai make up baru dia masuk bilik untuk snap hantaran.

Kesian jugak dia melayan karenah kitaorang laki bini yang tak reti nak posing, muahaha asik kayu jer.. tatkala kitaorang rasa gambar akan banyak spoil sebab kitaorang banyak main² ketawa sana sini langsung tak serius tapi bila tengok gambar yang dia post kan alhamdulillah ramai kawan² bagi good feedback ;)

So far so good! aku dengan hubby sangat berpuas hati buat masa sekarang ni walaupun album belum pun siap.

Here my awesome OP!

 Thanks for everything :)

Till then,

p/s : Doakan aku semakin rajin untuk review.. heeeee


13 comments:

  1. samela kite dulu..due2 nye kayu...posing ape x reti..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu jdnya kan lagi² pulak ramai yg menengok.. haha ;)

      Delete
  2. cantik... i pun suka sgt dgn kerja nazri... tapi xda jdoh nak hire dia.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaah,
      xpa lah maybe OP Ada nanti lebih bagus kan mana tau.. ;)

      thanks :)

      Delete
  3. cantik! terbaik lah ;p nnt sanding dgn OP yg same ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, kite dh sanding la haritu :D
      next month bertandang tp xtau lagi OP siapa, hehe
      pengantin koboi :P

      Delete
  4. wahh canteknyaa..rugi xkenal nazri ni awal2..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nti gambar rina msti lg cun, sbb pandai posing kan ;)

      Delete
  5. mane new entry? sudah hilang ka.. nasib baik sempat bace ;p hehe~ abaikan jelah lalat itu wahai pengantin baru, enjoy ur new life ^__^ kawin kan BEESST~ haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. arghh! terdelete sudah... td masuk draft nk edit skali g tekan button delete, confident tekan 2kali..huhu
      thanks syg :)

      Delete
    2. ade hikmah terdelete tu ;p hihi~

      Delete
  6. cantiknye gambo2 op suria.waaaa can't wait my turn nak berposing maut hahaha padahal sama je kitorg pun sama2 kayu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. zimie! berlatih drpd sekarang tau, OP suria asik suruh senyum nampk gigi.. hahah naik lenguh mulut,
      tp xpe nti dorang yang akan mintak kite posing itu ini, hihi seronok tau! :)

      thanks! :)

      Delete

Hello cantik's.. ;)