Thursday, 21 June 2012

Saya Semakin Bahagia

As Salam,
Entri perap ni.. ingat nak BBQ lagi lama perap lagi sedap..
Merepek..

________________________________________________________________________________________________

Mesti ada yang mencebik baca title post aku, hahaaa
Do i care..?
*sejak dua menjak ni rasa nak marah orang.. kahkah

Sejak kahwin totally hidup berubah kepada lebih bahagia, tiada yang lebih bahagia melainkan bahagia..paham..?

Aku memang dah rasa semakin tinggi sejak dah kahwin ni. - auta



Oh.. i like this pic. boleh buat cover photo kat fb, tapi aku belum tukar timeline =P

Sengal paksu aku, potong stim nak posing manjewwww².. cissss

Tempat kejadian ni kat melaka, pergi dengan family. Di sponsor sepenuhnya oleh paksu aku.. heeeee benda free g lah oii

Dah lama dah kejadian ni, seminggu after wedding.. wkakakaa.

Boring asyik letak gambar kahwin kan, ni muka yang hanya pakai johnson powder.. huaaaa

*Mesti dhiera & zimie terkejut tengok aku haritu kan..? aku specky sayang..heee no wonder lah rata² kawan blogger cakap muka aku sangat berbeza, coz aku bukan cun pun muahaha.. yang dalam gambar bertunang dan kahwin tu dah tentu lah MUA letak tepung gemok sekilo..


p/s : Mahu tak happy, g memana pun ada yang teman..huhuuu =P


3 comments:

  1. Syok ar suria pegi jalan jalan ada teman rasmi. hehehe. :)

    ReplyDelete
  2. wah... dah kawen eh? lame dh x bkak blog. tgk2 da kawen da pon eh... hehe.. taniah... =)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)