Wednesday, 6 June 2012

Sepurnama Mengambang

As Salam,
Mood malas nak review, tunggu waktu kerajinan ok.. @_@

_________________________________________________________________________________________________

Engaged tumpang sekaki, lol


Sudah sepurnama 2 hari selepas sah di nikahi, ceh ayat skema.. haha

Syukur Alhamdulillah, ke semua majlis sudah pun selesai dengan JAYA nya. Penat tu toksah cakap lah kan. Ni baru rasa lega dan sangat rileks.. dah boleh tidur pukul 10 malam, dah tak ada kerja DIY lagi.. hahaha

Penat, letih tu berbaloi dengan adanya perasan bersuami. Yeaaaa yang dah berkahwin tau perasaan tu, jangan ko pikir yang 18sx je eh..tak mau, tak mau! haha

Masih lagi tahap menyesuaikan diri dengan environment baru, bangun awal pagi, sampai rumah lewat petang. Walupun aku jarang masak (jujur ni oii) coz aku stay dengan mertua, balik rumah makanan dah tersedia, wuwuwuwuuuu saya malu hanya makan saja, mak dah bising dah jadi menantu jangan nak berperangai cam hantu. hahaha.

Sistem juga baru, dulu time bujang suka hati ko lah mana nak campak baju, suka hati ko lah bila nak cuci baju. lipat kain seminggu sekali.. mop lantai bilik seminggu sekali.. hahah pecah rahsia dah ni. Sekarang no.. no.. no.. lebih cepat kita buat kerja, lebih cepat dapat rehat.. teheeeee :D

Saya sayang my lovely husband (cewah, haha).
Saya sayang my new family yang sangat sporting & havoc tu ;)
Juga sayang my family ;)

Eh, cam dah melalut daripada tujuan asal. lantak lah aih.. @__@

p/s : Syukur, Alahmdulillah.. :)

2 comments:

  1. tu la perasaan bile dah bersuami..t.jwb semua rase nak setel awal2 lg bagus...dpt tdo awal..sok pg2 nak bgn awal lagi.....hihihi...best kan kawen????

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betol tu riny..hehehe
      best².. =D

      Delete

Hello cantik's.. ;)