Thursday, 16 August 2012

Ohhh! Bestnya Kalau Dapat Baju Raya Gini

As Salam,
Arggghh! mood kerja dah ke laut dalam dah ni...raya oii raya!

______________________________________________________________________________________________________________

Alangkah bestnya dapat pakai baju yang sebegini cun di pagi hari raya yang hening.
Disebabkan Zalora huru hara tu yang jual makanya terbantut pembelian.(padahal baru tengok harini size xs /s dah sold out, haha)

Kan ke ramai yang complaint barang tak sampai lah, sampai salah barang lah..ish

Oh Jovian Mandagie!





Ohh hoooo! i like simple gini..padan lah untuk aku sedikit jakunssss ni.

Actually, tema tahun ni ialah kuning.. Ya! mengembalikan zaman sesi pernikahan 3 bulan lepas..ekekeke

Fuhh! hubs nak sangat ulang tayang pakai semula baju ni, sementara boleh pakai katanyaaaaaaa.. Tapi bulan puasa ni memang aku dah boleh sarung pun, hahaha.

Eh, haritu sempat beli dress dekat Thepoplook, kihkih eh boleh lah kot berangan² nak pakai raya ataupun open house..? heeee


Thepoplook yang sangat efficient, order pagi harini esok petang dah selamat sampai.


Yang ni sedang mengintai, nak beli takut kena marah asik shopping..muehehee..

k, bai...

p/s : Fuhh! hazabbbb nak tunggu esok baru balik kampung..


10 comments:

  1. hai kembar nama~~
    suka yg peach tuu...santekkk

    ReplyDelete
  2. zimie x reti fesyen sgt tapi yang JM tu kevavom ok! lagi2 yang light pink ke hape tu. niceeeee. oh btw baju nikah suria pun canteks gak, kuning terang. silau mataku kihkih. tak sabar nak balik kg lettu. hehe hati2 di jalan raya ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biase laaa silau², nak jadik mami jarum..kihkih
      thanks zimie ;)

      Delete
  3. cantik. simple je tp ada blogger ckp kualiti kain jovian tu hancus huhu u bole baca kt sini http://www.reenaonline.com/2012/08/jovian-mandagie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah la cha i dah baca, thanks bg link sekali hehe
      teruk betul laa, no wonder lah murah wlupn design tersohor #katanay.. haha

      Delete
  4. suria, kenapa dgn zalora? noob gile xtaw apa2~ dah tgk video kawen zimie? ada muke kite la... selamat hari raya. ampun maaf dipinta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. zalora dah byk kali delay customer punya barang, baca kt fb page dia..heeee
      eh, dhiera syggg..zimie kata video nya x siap lg..ish biar betul ni..? kite dh excited nk tgk muke sndri..wakkaka :P

      Delete
  5. salam suria ..
    im b2b too ..
    nnt singgah2 ye kat blog kite ..

    http://iambintanghati.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. if rasa nk letgo email me @ ana9298@gmail.com

    tq

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)