Tuesday, 18 December 2012

Ku Cari Cendol

Assalammualaikum..


Sumber : Google
Mekasih ;)

Ku inginkan cendol, ku cari cendol area Cheras.. hiks
Ada yang best tapi nun di Bangi, jauh aku rasa kalau dari Cheras sebab bontot dah senang lenguh (eh?)

Kalau dapat yang dekat Old Town pun jadi lah..hahaha ayat serupa pasrahhhhhh!
Tak mau yang dekat pasar malam lagi dah, dah jemu macam cendol tak sempurna.. (tp hb i tak kasi makan ais batu, ngeh² menangisss)

Lagi satu..................

Sumber : Google
mekasih ;)

Turkish Indulgence.. nampak sedap bila entah lalu depan SC ni ternampak eh cake baru, hikhik tak sempat tengok nama cake so aku search tadi "cake terbaru Secret Recipe" wakkakaa..

Oh! nampak sangat sedap.. sekali pandang macam Almond Cake Ikea atau pun aku panggil Cake Daim..keh³

Dah mula telan air liur..

K, bai..

2 comments:

  1. mengidam eh u? hee semoga dpt carik apa u nak tu :D

    ReplyDelete
  2. turkish indulgence tu mmg worth it though its a bit pricey than yg lain..rm10/slice..i've tried ms 2nd day dia kua..go get it cpt!!hehe

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)