Wednesday, 23 January 2013

Baby & Kids Warehouse Sales : 23 Jan - 8 Feb 2013

Assalammualaikum,

Hai².. warehouse sales lagik!
Tempat yang lebih kurang dengan Baby Outlet Warehouse Sales last month.. haha sorry, yang tu pun belum review..lupaaa..belum lagi masuk bab Expo PWTC last week..hahaha

Ok, ingatkan lepas Expo PWTC memang tak ada dah expo mahupun warehouse sales ni tapi adaaaa..


Sorry..pic ni memang camni ja, aku tak reti hoih nak edit²..kui3

Baby & Kids’ Products Warehouse Sale

Brands Offered
Batman
Superman
Anakku
Bebe
Transformers
Disney
Little Bean
Graco
Pureen
Dora the Explorer
Strawberry Shortcake
Ferrari
Classic Pooh
Esprit
Drypers
Fisher Price
Doraemon
Pet Pet
Sesame Beginnings
Abercrombie & Fitch
Hollister
Teddy Smith
Mossimo
Roxy
Butterfly
and many more


Time
10am – 8pm

Location (6016 666 0310 / 6016 210 0251 / 6013 247 5111)
5 & 7, Jalan PJS 11/1
Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya

Rasanya kecik jugak kot macam yang aku pergi december lepas, tapi masih kategori murah. Baru ja beli barang masa expo PWTC minggu lepas..ni mana nak cekau ongkossss..haha

Tunggu gaji awal bulan, nasib baik lama sikit sales nya.. ^^

Moh ler pergi secara berjemaah..



p/s : Rasanya lebih enak pergi petang hari, manusia tak ramai.


2 comments:

  1. cam best..tp baby dlm perut kecik g. xexcited sgt nk membeli belah..hihi

    ReplyDelete
  2. selamat membeli..MG dah tak larat dah nak bershopping ni..hehe

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)